Bernströms Truck AB,Hyster
Du är just nu i: Hem > Nya Gaffeltruckar > Staplare > RS1.2-1.5

Robust och pålitbar sittstaplare för att arbeta högt och över sträckor

Den kompakta och robusta ledstaplaren från Hyster ger oöverträffad tillförlitlighet, utmärkt acceleration, snabb fart och lyfthastighet för de mest krävande lagermiljöerna.

Ideal för stapling och hämtning av gods i varierande höjder, transport av gods över längre avstånd och med utmärkt manövrerbarhet i trånga utrymmen ger Hysters ledsaplare en låg drift- och ägandekostnad för trucken över hela dess livslängd.

Highlights för Hyster Rider Stacker:

  • Den svetsade konstruktionen på Hysters sittstaplare gör den robust och väldigt tålig för vridningar, och med det omslutande chassit skyddas effektivt drivlina och batteri. Grova motorer och 4-hjulsdesign gör den robust och mycket stabil, samt en kraftig men jämn acceleration vid hanteringen av laster
  • Underhållsbehov och associerade kostnader reduceras tack vare för-oljade och förslutna lastrullar, samt regenerativ bromsning som både för tillbaka energi till batteriet samt avlastar bromsarna vilket även minskar slitage
  • Energiförbrukningen minimeras via den progressiva fartkontrollen och SEM-motortekniken
  • Förenklat underhåll erhålls via det inbyggda diagnostiksystemet och med CANbus-tekniken ges möjlighet att ändra inställningar för att anpassa trucken optimalt efter även de tyngsta arbetsuppgifterna. Detta görs via Driver Diagnostic Interface (DDI)
Modellnamn Lastkapacitet
(kg)
Lyfthöjd
(mm)
AST (bred / lång)
(mm)
batteri kapacitet
(V / Ah)
Vikt
(kg)
RS1.2 1250 5998 2575 / 2540 24V / 500Ah 1570
RS1.5 1500 5998 2575 / 2540 24V / 500Ah 1570