Bernströms Truck AB,Hyster
Du är just nu i: Hem > Nya Gaffeltruckar > Låglyftare > P2.0HL

Hyster P2.0HL  är en pallyftare med extra lyft

Hyster P2.0HL Shelf Stocker kommer från den större familjen av Hystertruckar med beprövad prestanda och manövrerbarhet i tuffa miljöer samtidigt som den håller nere driftskostnaderna.

Hyster Shelf Stocker är en ledtruck med utökad lyftförmåga vilket möjliggör upphöjning av pallen så plock till och från pallen hamnar i god arbetshöjd.

Designad för mindre intensiva miljöer med orderplock och omlastningar av pallar på låghöjd, inomhustransporter med av- och pålastningar passande tillverkande företag, detaljhandel (byggvaruhus och stormarknader) och logistiklösningar

Highlights Hyster Shelf Stocker:  

  • Den kraftfulla Hyster Shelf Stocker har exceptionell hållbarhet tack vare det robusta chassits design, svetsade gaffelprofil och batterifacket som är helt inneslutet i en batterilåda av stål.  
  • Hyster Shelf Stocker möjliggör exakt positionering av lasten med en lastkapacitet på 2000kg på lastarmarna och 700kg på gafflarna. Initiallyft och ytterligare gaffellyft ger den totala lyfthöjden 780mm  
  • Den kraftfulla 1.2 kW AC-drivmotorn med MOSFET kontroll, levererar utmärkt dragkraft och hydralisk prestanda med progressive hastighetskontroll.
  • Denna enastående prestanda bidrar till att stödja krävande lagerverksamheter samt att minska kostnader genom förbättrad energieffektivitet  
  • Den ger överlägsen prestanda och växelströmsmotorn med minimalt underhåll reducerar driftskostnaderna ytterligare. Lättbytta reservdelar och nyckelkomponenter håller nere reparationstiden samt spar kostnader som hör till. Användandet av CANbus-teknik med ombord-diagnostik ger en tydlig indikation om vilka behov som finns för underhåll.
Modellnamn Lastkapacitet
(kg)
Lyfthöjd
(mm)
AST (bred / lång)
(mm)
batteri kapacitet
(V / Ah)
Vikt
(kg)
P2.0HL 2000 560 2044 / 2054 24V / 200Ah 615