Bernströms Truck AB,Hyster
Du är just nu i: Hem > Nya Gaffeltruckar > Containerhanterare > H16-22XM-12EC

H16-22XM-12EC

Stärk hantering av tomma containers och samtidigt minska kostnaderna

När man behöver stapla 8st tomma containrar på höjden är denna Hyster serie, H16-22XM-12EC, ypperlig för jobbet. Designad med exceptionellt stark mast och robust ram sköter denna truck arbetet snabbt och stabilt. 

Denna pålitliga maskin optimerar den mest intensiva containergården med tomma containrar. Den har visat sig ge en låg ägandekostnad och mycket tack vara den låga bränsleförbrukningen som visat sig ge besparingar på upp till 20%, samt även möjlighet till mindre slitage på däcken med en faktor på tre, och det är inte illa!

Highlights för 5/8-höjds tomma containerhatnerare:

 • Denna "bergfasta" och stabila maskin har en oerhört stark ram med 16mm tjocka ramdelar, massiv framaxel-stöd och en hjulbas på 4.0 (eller 4.5m). Den ultrabreda drivaxeln ger en 4.12m helhetsbredd över däcken. Det finns även ett tillval för en ännu bredare axel på 4.35m för ytterligare stabilitet i sidled.
 • Klassledande lyfthastigheter erbjuder en snabb och effektiv hantering och det finns sju möjliga val för olika container-fästanordningar, för singel- eller dubbel-containers, vilket ger en 8-high container-staplingsbarhet. Tillval finns för vertikala vridlås krokar och sidoklämmor, samt horisontella vridlås 
 • Den har en ultrabred mastkonstruktion som är ordentligt vridstyv och med utmärkt visibilitet. Med extrema höga lyfthöjder och designen för lyftförhållandet 1' till 4', har man halverat lyftcylinderns längd vilket i sin tur leder till enastående hållbarhet för cylinderns lager och tätningar. 
 • Den robusta och högpresterande drivlinan har ett inbyggt system för skydd av motor och växellåda som maximerar pålitligheten och minimerar kostnaden för ägandet.
 • Den 3-växlade powershift växellådan har APC200 Soft-shift automatisk växling, ett skyddande "lock-out" system för fram-back, samt en genomtänkt skyddsanordning för hela transmissionen.
 • Tier 4i / Stage IIIB kompatibel, vilket ger mindre utsläpp och upp till 20% lägre bränsleförbrukning jämfört med tidigare generationer, det vill säga minskad totalkostnad genom hela truckens livslängd
 • Tier 4i / Stage IIIB kommer med Cummins QSB 6.7L-dieselmotorn
 • Utöver Cummins motorteknik har Hyster även utvecklat och infört nya prestanda optimeringar såsom möjlighet till manuell kylning, lastkänslig hydralik (möjlighet till manuell), varvtals-väljare och även tomgångsjusterare för att minska bränsleförbrukningen ytterligare.
 • ECO-eLo Fuel Efficiency Mode kan användas till att reducera överkapacitet och optimera bränsle besparingen.
 • Den Tier 4i / IIIB kompatibla designen använder sig av ERG teknologi vilket effektivt reducerar avgaserna vilket gör att  användare i utsatta områden kan fortsätta använda diesel utan extra motortillägg och bränsletillsatser, som är fallet med SCR-teknologin
 • Hysters "Vista"-hytt erbjuder en enastående standard för ergonomi samt en utomordentlig runtomsikt för att förenkla för operatören.
 • Denna serie kan väljas med den prisbelönta "Hyster Tyre Saver Drive Axle", som har designats för att få signifikanta resultat när det kommer till att minskat slitage på däcken vilket lett till uppmärksammade drifts-besparingar. Denna teknik för att minska slitaget på däcken tillåter de främre drivhjulen att oberoende av varandra kunna vridas efter valda svängradie på optimalt sätt för att minska släpning och drag mot marken. Detta kan förlänga däckens livslängd med häpnadsväckande 3 gånger för framhjulen och  1½ gång för bakhjulen.
 • Den bakmonterade “Vista”-hytten ger uppriktigt enastående allround visibilitet i de mest krävande och intensiva tomma-container-gårdarna med en fri översyn över containarna.
 • För extrema temperaturförhållanden har denna truck som standardkylning för utomhusmiljöer med upp till 50°C.
 • Multipla oljebads-kylda bromsar bidrar till pålitligheten och låg driftskostnad.
 • Fällbar hytt möjliggör enkel åtkomst för service vilket minimerar servicetiden och kostnader som rör detta.