Bernströms Truck AB,Hyster
Du är just nu i: Hem > Nya Gaffeltruckar > 4 hjuliga el-truckar > J4.0-5.0XN

Robusta, kraftfulla, högpresterande elektriska gaffeltruckar med låga driftkostnader

Den kraftfulla, högkapacitiva elektriska fyrhjuliga motviktstrucken ger utmärkt manövrerbarhet med Zero Turing Radius, och dessutom låga driftkostnader tack vara inställningar som kan göras för att balansera energieffektivitet och prestanda. 

Designad för miljöer både inomhus och utomhus så ger denna robusta elektriska truck ICE-liknande prestanda kombinerad med låg energiförbrukning för metall-, timmer-, dryckes-, flask-, papper/pappersmassahantering och fordonsindustrin, bland många andra.  Den kraftfulla, högkapacitiva elektriska fyrhjuliga motviktstrucken ger utmärkt manövrerbarhet med Zero Turing Radius, och dessutom låga driftkostnader tack vara inställningar som kan göras för att balansera energieffektivitet och prestanda. 

Designad för miljöer både inomhus och utomhus så ger denna robusta elektriska truck ICE-liknande prestanda kombinerad med låg energiförbrukning för metall-, timmer-, dryckes-, flask-, papper/pappersmassahantering och fordonsindustrin, bland många andra. 

Highlights för Hysters fyrhjuliga elektriska motviktstruck J4.0-5.0XN:

  • Den extremt tuffa Hyster J4.0-5.0XN är designad att arbeta i väldigt krävande och intensiva arbeten inom- och utomhus. Med robust axel, IP65-klassad drivaxel och ett mycket kraftigt stativ ger denna truck en excellent, stabil och snabb, lasthantering.
  • Beprövade pålitliga komponenter, såsom VSM (Vehicle System Manager), Växelströmsmotor och förslutna elektriska kontakter, ger trucken en lång på pålitlig livslängd. Det finns även möjliga tillval som en extra hydralisk kylare för de mer intensiva lyftarbetena, med förstärkta lager i stativet anpassade till aggregat 
  • Konkurrenskraftig transporthastighet på upp till 20 km/h (21km/h olastad) vilket matchar prestandan på ICE-truckar och möter kraven för de intensiva arbetsuppgifterna. Varsin växelströmsmotor på drivhjulen ger en jämn acceleration och precisa snäva svängar och med regenerativa bromsar och kraftfull lyftmotor ger denna truck en mycket kraftfull hantering av laster.
  • "Zero Turning Turning"-radie och de dubbla drivmotorerna på den kompakta designen möjliggör den excellenta manövrerbarheten i smala gångar och på platser med begränsat utrymme. Operatören kan vända trucken på fläcken och arbeta med 4-tons trucken i staplingsgångar så smala som 4.161m.
  • eLo (Energy Low) och HiP (High Performance) ger en optimal produktivitet / energiförbrukning 'e-Balance' för att förlänga arbetspassen, samt att reducera antalen batteribyten så att kostnaden per flyttad pall hålls nere i de olika arbetsmiljöerna.
  • Den låga driftskostnaden kan hållas nere tack vare förre batteribyten och de högkvalitativa beprövade komponenterna, ex de 'våta' oljedoppade bromsarna, borstlösa växelströmsmotorer, effektivt inbyggt värmeskydd och avledning i drivmotorerna. Samt även Hysters underhållsfria HSM-system (Hyster Sability Mechanism).
  • Lättillgängliga komponenter, VSM och CANbus teknologi och diagnostikdisplay gör underhållet lätt att planera och felsöka, samt minimerar stopptiden och de associerade kostnaderna med rutinmässigt underhåll.
  • En brett omfång av möjliga tillval på trucken kan göras för att anpassa den efter specifika arbetsmoment och miljöer för att möta ställda krav. Det erbjuds 10st klass-3 och 10st klass-4 standard-stativ, bred-stativ för hantering av bredare laster (4t,4.5t), lastviktsindikator, daglig operatörschecklista samt förstärkta lagar i sidled.