Bernströms Truck AB,Hyster
Du är just nu i: Hem > Nya Gaffeltruckar > 4 hjuliga el-truckar > E3.5-5.5XL

För tungt inomhusbruk ger denna kraftfulla elektriska gaffeltruck excellent manövrerbarhet

Den robusta och effektiva Hyster E3.5-5-5XL elektriska gaffeltrucken ger en kraftfull prestanda, utmärkt rörlighet, pålitlighet och låga ägandekostnader.

Designad att arbeta i de mest krävande, tyngsta inomhusmiljöerna. Denna elektriska gaffeltrucken Hyster 3.5-5.5XL med cushion-däck klarar sig utmärkt i många olika miljöer.Den robusta och effektiva Hyster E3.5-5-5XL elektriska gaffeltrucken ger en kraftfull prestanda, utmärkt rörlighet, pålitlighet och låga ägandekostnader.

Designad att arbeta i de mest krävande, tyngsta inomhusmiljöerna. Denna elektriska gaffeltrucken Hyster 3.5-5.5XL med cushion-däck klarar sig utmärkt i många olika miljöer.

Highlights för Hyster 3.5-5.5XL elektrisk motviktstruck:

  • Den kompakta och robusta ramkonstruktionen är i ett stycke och tillsammans med HSM™ (Hyster Stability Mechanism) på framaxeln ger detta en exceptionell stabilitet och hållbarhet
  • Kan konfigureras med batteri på 48V eller 80V
  • Det är möjligt att välja till massiva däck för att undvika punkteringar i tunga inomhusmiljöer
  • Det finns en mängd möjliga val av den robusta Vista-masten med tvåstegs begränsat frilyft, och 2- eller 3-stegs fullt frilyft. Hydralisk stativfjädring ökar prestandan kapaciteten i tunga tillämpningar
  • Hög färdhastighet med snabba och jämna svängegenskaper, jämn och kraftig acceleration och överlägsen vridstyvhet ger denna truck med AC-drivmotor och regenerativa bromsar till en utmärkt lasthanterare även i de tuffaste miljöerna
  • Den kompakta designen gör denna truck mycket manövrerbar även i trånga arbetsgångar och intensiva arbetspass
  • Driv- och lyftmotorn har ett inbyggt värmeavledningssystem vilket gör att trucken klarar långa och hårda arbetsskift
  • Hysters E3.5-5.5XL elektriska gaffeltruck har gedigna komponenter vilket hjälper till att hålla nere stopp- och servicetid, vilket leder till lägre driftskostnad. Serviceintervallen är var 1000:e timme.
  • Med det inbyggda diagnostiksystemet är det lätt att felsöka och se servicebehoven, att komponenterna är lättbytta och lättillgängliga gör även att det går lätt att underhålla och göra service på trucken.